top of page
FREDAG 23. AUGUST kl. 18.00

LØRDAG 24. AUGUST kl. 16.00
Kulturladen, Store Rise
yokai photo 1 ©James Coote.jpg

YŌKAI
the Krumple 

"A masterclass in physical storytelling” 
- The Scotsman, Edinburgh 2016

YOKAI fortæller en historie om vores forsøg på at finde håb i tider fyldt med fortvivlelse ved at kombinere dans, magi, poesi og ren idioti.

I et øde landskab, sandsynligvis i midten af intetheden, møder vi en gruppe sære væsener, yokai’erne. Med små træer og papirmåger i lommerne begynder de at genskabe verden som de ser den. En nøje planlagt bilulykke, en ualmindelig glubsk torsk og en miserabel juleaften er bare noget af det kaos, som yokai’erne skaber.

 

Scenerummet er som en magisk æske. Det starter med at være tomt, mens kasser, miniturefigurer og visuelle overraskelser løbende dukker op for til sidst at fylde rummet som et fyrværkeri af farver, dynamisk bevægelse og humor - der giver en følelse af at alt (endnu) er muligt.

YOKAI er skabt af det internationale teaterkompagni The Krumple.

Med forestillingen har kompagniet udviklet sin fysiske og visuelle spillestil. Formsproget blander objektmanipulation, dans, tryllekunst og fysisk teater for at skabe et udtryk som er både grotesk og poetisk, tragisk og humoristisk. Stilen er et resultat af kompagniets overordnede vision om at skabe et scenesprog uden sproglige barrierer baseret på kroppens evne til at udtrykke sig.

Skabere og medvirkende :
Jo Even Bjørke/Preben Lillebø Rongve

Vanessa Mecke
Oda Kirkebø Nyfløtt

Léna Rondé
David Tholander

Vincent Vernerie

Lysdesign :
Agathe Patonnier

Lydtekniker  :

Cédric Colin

Varighed :

60 minutter

Mere info om the Krumple her

fotoer : James Coote

YŌKAI er støttet af Groupe Geste(s), Norwegian Ministry of Foreign Affairs, Fund for Performing Artists Norway, ECAM - Théâtre du Kremlin-Bicêtre, Municipality of Billom, l'Akuarium, Paris

bottom of page