top of page
LØRDAG 24. AUGUST kl. 18.00

SØNDAG 25. AUGUST kl. 15.00
Kulturladen, Store Rise
Only Bones v1.0 - Thom Monckton HERO (Credit Aurélia Tassafi).jpeg

ONLY BONES V 1.0
Thom Mockton

Thom Monckton kan fortælle utrolige historier med sin krop, han er charmerende og nærværende og man fascineres af det måde han er både i kontakt med sin krop og med sit publikum.

Om han fortæller en kærlighedshistorie med sine tæer, en konfliktsituation med sine fingre, eller har problemer med at få sit hoved til at makke ret, så bliver man blæst bagover af hvor intenst og interessant det er at se på.

Only Bones v1.0 har allerede spillet på den prestigefyldte London Mime Festival og haft 2 succesfulde runs på Edinburgh Fringe Festival

På et sceneområde der er centreret omkring 1 m2 udspiller der sig en humoristisk fortælling om kroppens muligheder for at fortælle store historier. På scenen er en kunstner, en tekniker, et lys, ingen tekst.

Thom Monckthon er født i New Zealand, uddannet på cirkusskole i Christchurch og derefter École Lecoq i Paris. Ligesom hans tidligere soloforestilling, The Pianist, fortsætter Only Bones med at turnere verden rundt. Thom Monckthons Only Bones (v.1.0) blev oprindeligt skabt i New Zealand i 2015 inden den blev bragt til prestigefyldte festivaler som Festival d’Avignon, Edinburgh Fringe Festival og London Mime Festival, hvor den spillede for udsolgte sale. Forestillingen er siden da blevet en hel subgenre i sig selv, hvor andre scenekunstnere de senere år har fulgt i Thoms fodspor og skabt egne versioner af hans originale koncept.  

★★★★★ Broadway Baby – “His playful, hypnotising, deceptively simple part-clown-part-physical-theatre act makes you forget how the human body is supposed to work”

★★★★★ Across The Arts – “Monckton’s ability to manipulate the smallest parts of the body, not just to do this expertly well but while establishing a playful relationship with the audience, is mind-blowing”

Idé, Instruktør og Performer
Thom Monckton

Lyd og Lys

Niamh Campbell-Ward

Musik

Tuomas Norvio

Varighed
45 minutter

bottom of page